sketch IMG 3
sketch IMG 3
sketch IMG 1
sketch IMG 1
sketch 1
sketch 1
sketch
sketch
sketch IMG
sketch IMG
sketch 2
sketch 2
sketch IMG 2
sketch IMG 2

tentoonstelling

Sketch Eindhoven Expositie

door Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden

De stad biedt ons alles. Maar is alles wat u wilt hebben eigenlijk wel voorhanden? Zou u er zelf nog iets aan kunnen toevoegen? Bekijk uw stad eens met andere ogen. Wat zou u willen veranderen?

Op 17,18,19 juni presenteren Het Zuidelijk Toneel en Stichting Nieuwe Helden Sketch, een performance installatie in de openbare ruimte van Lucas De Man en Pascal Leboucq. Het resultaat van de installatie Sketch is van 21 tot en met 26 juni te zien in de Studio van het Van Abbemuseum.

In en rondom een prop schetspapier op architecturale schaal onderzoekt de jonge architect Arthur de psyche en verlangens van Eindhoven. Hij nodigt u in zijn Sketch uit om samen vorm te geven aan uw gedroomde stad. Laat u inspireren door het lege canvas.

Sketch staat drie dagen in het centrum van Eindhoven, dringt zich op aan het normale stadsbeeld en Arthur vraagt: Welk gebouw of plek mist u? Sketch verzamelt de (zelf) getekende antwoorden van de Eindhovenaren waardoor na drie dagen een groot beeld ontstaat van alle verlangde gebouwen.

Arthur doneert deze verzameling daarna tijdelijk aan het museum. Het Van Abbemuseum exposeert de tekeningen van Sketch Eindhoven van 20 juni tot 26 juni in de Studio. Via een koptelefoon vertelt Arthur u zelf de mooiste idee├źn en verhalen van de verlangde gebouwen die hij in Eindhoven verzamelde.

Data + Locatie Sketch:
17 juni Stadhuisplein, 18 juni Catharinaplein, 19 juni Catharinaplein

Data+ Locatie Sketch Expositie:
21-26 juni Van Abbe museum, Studio

Voor meer info zie ook:
www.hartstocht.hzt.nl
www.stichtingnieuwehelden.nl

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Nederland
T: +31 40 238 1000
info@vanabbemuseum.nl


Disclaimer & Colofon

Openingstijden: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
Iedere eerste donderdagavond van de maand tot 21:00 uur geopend.
Vanaf 17:00 uur is het museum dan gratis te bezoeken.

 

 

Het Van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door: