Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 4
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 4
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 7
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 7
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 8
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 8
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 2
Maja Bekan Het Oog Foto Peter Cox 2
box-3-web
box-3-web
box 2
box 2
box 1
box 1

evenement

De ultieme flexplek

onderdeel van Maja Bekan - Secret Powers for Identity Security and Self-Respect in Troubling Times

Schrijvers, docenten, kunstenaars, musici, curatoren, psychologen, psychiaters; iedereen is van harte welkom om kantoor te komen houden in het Van Abbemuseum.

Afmetingen: ongeveer 3 x 4 meter
Werktijden: maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
 
Dit flexibele en multifunctionele kantoor in de ruimte van Het Oog biedt een mix van zakelijke, industriële en culturele elementen, en kan worden aangepast aan uw wensen. Binnen loopafstand van het centrum van Eindhoven, heeft deze faciliteit een parkeergelegenheid met CCTV systeem en gemakkelijke toegang tot het station. Allen eigenschappen die belangrijk zijn om een fantastisch vestigingsklimaat te creëren. De professioneel beheerde receptie biedt een uitzonderlijke dienstverlening voor de huurder en deze beschikt over comfortabele zit, flatscreen televisie, vending faciliteiten en een boekhandel. Het kantoor zelf is licht en ruim, modern ingericht met Vitra meubelen en beschikt over een individueel alarmsysteem, moderne Cat 5-kabel systeem, breedband-en telefoonsysteem en is zeer comfortabel.

Wanneer dat nodig is, kan er bovendien gebruik worden gemaakt van flexibele professionele vergaderruimten. Verschillende soorten ruimtes zijn te reserveren en alle voorzien van airconditioning. Een andere belangrijke aanwezige functie is het populaire museumcafé, mogelijk van nut als netwerk- en ontmoetingsplek. Museumcafé Flavours serveert warme- en koude gerechten en drankjes, tegen een betaalbare prijs.

Het gratis kantoor is beschikbaar in de periode van 22 januari tot juli 2011, dus reserveer uw ruimte op tijd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remco de Blaaij: remco@vanabbe.nl

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Nederland
T: +31 40 238 1000
info@vanabbemuseum.nl

Openingstijden: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
Iedere eerste donderdagavond van de maand tot 21:00 uur geopend.
Vanaf 17:00 uur is het museum dan gratis te bezoeken.

 

 

Het Van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door: