graphismagazinesmaja-1
graphismagazinesmaja-1

evenement

P for Performance

Deze thematische en performatieve activiteiten zijn geïnspireerd door de moeder van Bekan en haar nooit aflatende enthousiaste toewijding aan de verbetering van het leven door de invoering van een scala van producten met behulp van huisverkoop (Tupperware).

De belangstelling voor deze manier van leven ligt in de creatie van lidmaatschap, en de rituelen van mensen die samenkomen rond bepaalde objecten, of de ideeën achter hen. Wat is de aard van apparatuur en de ideologische ideeën erachter? Hoe worden onze verlangens en onze angsten bemiddeld in een complexe manier en hoe belangrijk zijn hierbij anderen die ons omringen? Hoe kunnen mensen samenkomen rond een product en dit ervaren als een vorm van sociale ruimte?

De performatieve evenementen streven naar een open platform voor onderzoek en proberen de rol van de kunstenaar als een producent en adverteerder er kritisch bij te betrekken. P for Performance is bedoeld als een ontmoeting van gasten onder elkaar en gevraagd wordt van de deelnemers verschillende rollen aan te nemen: die van moderator, ontdekkingsreiziger, presentator of een bezoeker.

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Nederland
T: +31 40 238 1000
info@vanabbemuseum.nl


Disclaimer & Colofon

Openingstijden: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
Iedere eerste donderdagavond van de maand tot 21:00 uur geopend.
Vanaf 17:00 uur is het museum dan gratis te bezoeken.

 

 

Het Van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door: