evenement

Young Art Night groot succes

Onder andere het luchtkasteel bouwen was een groot succes. Honderden ballonnen werden aan elkaar geknoopt om een groot bouwwerk te maken. Ook de NANO supermarkt trok veel bekijks. Hier waren verschillende producten te zien waarbij gebruikt wordt gemaakt van nanotechnologie. De creativiteit van de bezoekers kon geuit worden bij de LP-workshop: tijdens het beluisteren van de LP mochten bezoekers deze beschilderen en beplakken.

Het Van Abbemuseum speelt een rol in de televisieserie The Spiral. Deze serie gaat over een kunstenaarscollectief en de diefstal van zes schilderijen uit verschillende Europese musea. In het Van Abbe ontbreekt op dit moment een Picasso. Als kijker kun je ook deelnemen aan het spel op de website en punten verdienen met verschillende opdrachten. Op deze avond konden bezoekers deelnemen aan de opdracht ‘Frame what you value’ en objecten of personen ‘inlijsten’.
Om middernacht sloot het museum zijn deuren en werd er verder gefeest in het museumcafé. Bezoekers dansten tot in de vroege uurtjes op de muziek van het Eindhovense Adapter Collectief en DJ Deepthroat.

We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen, deze avond is zeker voor herhaling vatbaar!

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Young Art Night? Word dan lid van onze Facebookgroep.

 

Mede mogelijk gemaakt door

Vrienden van het Van Abbemuseum

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Nederland
T: +31 40 238 1000
info@vanabbemuseum.nl


Disclaimer & Colofon

Openingstijden: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
Iedere eerste donderdagavond van de maand tot 21:00 uur geopend.
Vanaf 17:00 uur is het museum dan gratis te bezoeken.

 

 

Het Van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door: