replica workshop
replica workshop

cursus

Docenten Middag

Voor docenten uit het Voortgezet Onderwijs en MBO organiseren we donderdag 4 november een 'Proefmiddag'. Tijdens deze middag maakt u op een actieve manier kennis met onze nieuwe workshops en opdrachten. Ook zal er een toelichting volgen over de nieuwe aanpak rond publieksbemiddeling in het museum. Aan de hand van korte opdrachten kunt u 'proeven' van ons nieuwe aanbod, waar we in januari 2011 mee van start gaan. We willen u als professionals ook van harte uitnodigen om feedback te geven op het nieuwe aanbod. Op deze manier kunnen we een steeds betere aansluiting vinden op het werkveld. De nieuwe aanpak heeft als doel u en uw leerlingen handvatten te bieden voor een interessante, actieve en betekenisvolle kennismaking met kunst en het Van Abbemuseum.

PROGRAMMA

15.00                                                                                                      ONTVANGST met koffie en thee in het Museumcaf├ę: Kennis maken en bijpraten.   

15.30                                                                                                       INTRODUCTIE door Loes Janssen (Hoofd Publieksbemiddeling): Wat gaat de middag brengen? En een kijkje in de keuken van publieksbemiddeling: ons nieuwe aanbod en onze toekomstplannen.

16.00                                                                                                                 AAN DE SLAG: Aan de hand van korte opdrachten kunt u proeven van het nieuwe aanbod. We lichten een aantal zaken uit ons nieuwe aanbod. Zo maakt u kennis met ons Replica Museum, ART Battle (debat) en onze opdrachten uit ART Profile (opdrachten en activiteiten gekoppeld aan een persoonlijk bezoekersprofiel).

17.15                                                                                                                AFSLTUITING met borrel en hapjes: Een moment om gedachtes en idee├źn uit te wisselen. 

 

Mocht u willen dan kunt u tot 21.00 uur nog een bezoek aan de tentoonstellingen brengen. 

U kunt zich hier aanmelden

Meer informatie: lgj.janssen[at]vanabbemuseum.nl

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven
Nederland
T: +31 40 238 1000
info@vanabbemuseum.nl


Disclaimer & Colofon

Openingstijden: di t/m zo van 11:00 tot 17:00 uur
Iedere eerste donderdagavond van de maand tot 21:00 uur geopend.
Vanaf 17:00 uur is het museum dan gratis te bezoeken.

 

 

Het Van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door: