museumshop en webshop

OVER DE MUSEUMSHOP

Op zoek naar een origineel cadeau of een herinnering aan je bezoek? De museumshop van het Van Abbemuseum biedt een uitgelezen collectie aan kunstboeken, tijdschriften, designartikelen, kunstenaarsuitgaven, sieraden en ansichtkaarten.

Je vindt hier ook de eigen publicaties van het museum, internationale uitgaven die betrekking hebben op de collectie en tentoonstellingen en talloze andere publicaties die gerelateerd zijn aan moderne en hedendaagse beeldende kunst en visuele media. 

Er zijn daarnaast verschillende designartikelen van met name Nederlandse ontwerpers te koop. Een aantal van hen heeft gestudeerd aan de Design Academy Eindhoven of heeft een atelier in de regio. Het aanbod wisselt voortdurend. De museumshop heeft maandelijks speciale aanbiedingen van designproducten.

OPENINGSTIJDEN

De museumshop in het Van Abbemuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. De museumshop is gesloten op maandag. Voor een bezoek aan de museumshop heb je geen museumticket nodig. Onze online museumshop is 24/7 geopend.

VRAGEN?
E: museumwinkel[@]vanabbemuseum.nl of T: 040 238 1047 

Foto: Peter Cox
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage