tentoonstellingen

Bibliotheektentoonstellingen: Stichting October en Carol Robertson

  • Van: 20-06-06 tot: 01-09-06

Met documentatie - Groepstentoonstelling - Opmerkingen: Locatie: Bibliotheek. - Curator: Diana Franssen (conservator en hoofd onderzoek) i.s.m. Peter Foolen (October)

Stichting October, een initiatief uit Eindhoven, werd opgericht in 1998. Deze Stichting is voornamelijk actief met het publiceren van kunstenaarsboeken en edities. October werkt samen met een aantal kunstenaars die in de collectie van het Van Abbemuseum vertegenwoordigd zijn, o.a. Alan Charlton, Richard Long en Ian Hamilton Finlay. De Stichting heeft ook edities gepubliceerd van Eindhovense kunstenaars zoals Kees Verbeek, Giovanni Dalessi en Johan Kuipers. Een overzicht van de uitgaven zijn voor het eerst te zien in Eindhoven, na eerdere presentaties in Kleef, Nashville en Bregenz. Recente uitgaven van October worden in dit overzicht gepresenteerd: de publicatie en de reeks aquarellen 'Year' en de prent 'East - West' van Carol Robertson. Alle foto's: Peter Cox

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage