tentoonstellingen

Avi Mograbi

  • Van: 12-05-07 tot: 02-09-07

Met documentatie - Serie: Trio - Solotentoonstelling - Opmerkingen: Locatie: OB. - Curator: E. Sarigedik Öktem (gastconservator)

De Israelische kunstenaar Avi Mograbi werkt al meer dan twintig jaar met film. Mograbi studeerde filosofie aan de Universiteit in Tel Aviv en Kunst aan de Ramat Hasharon kunstacademie. Zijn documentaires zijn de hele wereld over geweest. Iedere film toont het heden, zoals de militaire en politieke situatie in Israel, of Mograbi's huis, een plek voor familiare en politieke debatten. Fictie en realiteit worden opzettelijk door elkaar gebruikt in een persoonlijke stijl, gebruikmakend van humor en ironie waardoor zijn films zowel 'donker' en verwarrend worden. Deze documentaires geven Mograbi een reputatie van veelbelovend, innovatief en politieke filmmaker. Foto's: Peter Cox

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage