tentoonstellingen

Het Atelier

  • Van Abbemuseum en Korein Kinderplein
  • Van 27-03-11 tot 10-04-2011

Groepstentoonstelling. - Educatieve tentoonstelling - Locatie: Eindhoven, Studio VAM ; Eindhoven, Korein Kindermuseum. - Coördinatie: L. Janssen (Educatief medewerker)

Het Atelier is een samenwerkingsproject tussen het Van Abbemuseum en Korein Kinderplein waarbij kinderen uit Eindhoven en omgeving op een speelse manier kennis kunnen maken met het thema Kunst & Cultuur. Ruim 5500 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar gaan aan de slag met het maken van een zelfportret, gebaseerd op één van de zeven replica's van werken uit het Van Abbemuseum. Sinds maandag 24 januari zijn zeven replica's van de collectie van het Van Abbemuseum verhuisd naar Korein Kinderpleinen in Eindhoven en omgeving. Daar worden ze 4 weken tentoongesteld in een minimuseum. Dit is de aftrap van het kunstevenement. De 150 meest opvallende werken krijgen vanaf 27 maart een plek in het Van Abbemuseum in een tentoonstelling in de Studio. Foto's: Peter Cox

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage