tentoonstellingen

Presentatie resultaten projecten Woensel West

  • Van: 23-03-12 tot 22-04-12

Groepstentoonstelling. - Opmerkingen: Locatie: Edisonstraat 67 Eindhoven, Woensel West. - Projectleider : W.J. Renders i.s.m. SKOR, Amsterdam i.s.m. diverse gastcuratoren: Yael Messer, Toos Nijssen, Ron Eijkman, Theo Tegelaars (SKOR)

Van 23 maart tot en met 22 april worden in Edison67 in de wijk Woensel West in Eindhoven de resultaten getoond van een veelzijdig kunstproject dat op initiatief van het Van Abbemuseum en in samenwerking met SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte in de wijk is gestart. Drie projecten presenteren hun voorlopige resultaten; het duurzame energieproject van Francisco Camacho, de Collectie van de wijk van Toos Nijssen en Ron Eijkman en een nieuw project van Julieta Garcia Vazquez i.s.m. curator Yael Messer. Ook zijn er twee andere tentoonstellingen te zien die over Woensel West gaan; WoenselWestWedstrijd, een ontwerpwedstrijd georganiseerd door woningbouwcorporatie Trudo, en een tentoonstelling van schilderijen gemaakt door kinderen in Woensel West. De twee winnaars van de WoenselWestWedstrijd worden op vrijdag 20 april om 17.00 uur bekendgemaakt en de officiële opening van de overige tentoonstellingen is op donderdag 22 maart, van 16.00 tot 18.00 uur. Het Woensel West project is een project van meerdere jaren waarin verschillende kunstenaars samen met bewoners activiteiten opzetten. Deze activiteiten richten zich op de wijk en worden georganiseerd vanuit het pand Edison67, het centrum van het project. De kunstenaars en bewoners werken samen op een gelijkwaardige basis van wederzijds voordeel en algemeen belang. In Edison67 wordt verder informatie verstrekt over de verschillende kunstprojecten en er worden activiteiten georganiseerd zoals lezingen, presentaties, filmvoorstellingen en workshops

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage