tentoonstellingen

Kunst van hier

  • Atelierroute op locatie
  • Van: 29-09-12 tot: 07-10-12

Groepstentoonstelling. - Educatieve tentoonstelling - Extra Muros : Van Abbe buiten de muren - Opening : 29-09-12. - Openingstoespraak: Ab Hofstee, presentatie : Stefan Jung (Carte Blanche) . - Coördinatie: W.J. Renders (Hoofd educatie en interpretatie) - Opmerkingen: Locatie : Studio. - m.m.v. Carte Blanche, Gemeente Eindhoven en MAD (Emergent Art Center)

Naast de atelierroute die gehouden wordt op 6 en 7 oktober a.s. is er in het Van Abbemuseum ook een presentatie van kunstenaars die werkzaam zijn in Eindhoven en directe omgeving. De organisatie van de Atelierroute geeft hiermee een overzicht van de ateliers in Eindhoven in 1995 en 2012. Een twintigtal kunstenaars is in hun atelier gefotografeerd door twee fotografen: in 1995 door Ruud Balk en in 2012 door Jan Kok. In de Studio van het van Abbemuseum worden deze portretten geëxposeerd in combinatie met een werk van de kunstenaar. Tevens is er in de studio een 'Eiland' te zien met kleine werken van 30 kunstenaars die meedoen met de Atelierroute 2012. Een viertal dichters van 'Hier' presenteert ook hun werk. Ab Hofstee zal op 29 september de expositie openen en Stefan Jung van Carte Blanche zal een presentatie geven. Bij de expositie hoort ook een website met de foto's van de ateliers en het werk van de kunstenaars. Er wordt een film door John Meurman gemaakt over de expositie en van de presentatie van Carte Blanche

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage