tentoonstellingen

Kleurrijk in zwart-wit

  • Korein Kinderplein kinderen presenteren Van Abbecollectie
  • Van 16-06-13 tot 01-09-13

Groepstentoonstelling. - Educatieve tentoonstelling - Locatie: Eindhoven, Studio VAM ; Eindhoven, Korein Kindermuseum. - Coördinatie: L. Janssen (Educatief medewerker)

Een van de bijzondere tentoonstellingen die tijdens de zomer te zien is, wordt samengesteld door de kinderen van Korein Kinderplein. Meer dan 2000 kinderen in de leeftijd tussen 4 tot 13 jaar hebben via een speciale "Duik in 't Depot" website een keuze gemaakt uit de collectie van het Van Abbemuseum. In de tentoonstelling is hun keuze van zwart-wit collectiewerken te zien, samen met werken die ze zelf maakten naar aanleiding van deze keuze. Ook hebben de kinderen geholpen de tentoonstelling in te richten. Via een aantal video's komen de kinderen aan het woord om te vertellen over hun ervaringen tijdens het hele project. De tentoonstelling nodigt uit om zelf aan de slag te gaan, onder meer via diverse workshops tijdens de zomer. Ook kun je in de zalen met diverse materialen zelf iets maken

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage