tentoonstellingen

Alex Vermeulen : S.O.H. 3 (States of Humanity) : The Mental Urban Labyrinth

  • Van: 04-09-99 tot: 24-10-99

Solotentoonstelling - Opmerkingen: Locatie Vonderweg. - Curator: Jan Debbaut (directeur Stedelijk Van Abbemuseum) - Met documentatie

STATES OF HUMANITY (S.O.H.) is een omvangrijk project van de Nederlandse kunstenaar Alex Vermeulen (1954). S.O.H. richt zich op het leven in een metropool, en is samengesteld uit zeer uiteenlopende autonome delen zoals: een expositie, een architectonische film, een 3D video/sound installatie, een documentaire film, een performance en een boek. de afzonderlijke delen worden op diverse locaties gepresenteerd en zijn tevens te bezichtigen op de SOH-website (WWW.syndicaat.org). De sleutelwoorden van het project zijn: communicatie en informatie, interactie en reactie via zowel conventionele als moderne media. het van Abbemuseum toont S.O.H.3, een nieuw, niet eerder getoond onderdeel van het doorlopend S.O.H. project. S.O.H.1 en S.O.H.2 waren eerder dit jaar te zien in het MUHKA te Antwerpen en Montevideo/TBA in Amsterdam.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage