kinderfeestjes

Jarig? Bij het Van Abbemuseum geven kinderen het allerleukste feestje voor hun vriendjes en vriendinnetjes! 

Tijdens de kinderfeestjes gaan de feestgangers samen in het museum naar kunst kijken om inspiratie op te doen en gaan ze zelf aan de slag om een kunstwerk te maken. De feestgangers worden ware kunstenaars. 

Aan het einde van het feestje nemen de kunstenaars hun werken mee naar huis.

Het maximum aantal kinderen is 10 kinderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem je contact op met de afdeling reserveringen: reserveringen@vanabbemuseum.nl of bel 040 238 1042.

Wil je een arrangement na afloop, neem dan ook contact op met Karel1 museumcafé: info@karel1.nl of bel 040 238 1062.

Theatrale rondleiding: Wat moeten we met Blob?

Op iedere eerste zondag van de maand en op speciale dagen in de vakanties, gaan kinderen op avontuur met de theatrale rondleiding: Wat moeten we met Blob? 

Blob is een ontsnapte klodder gele verf uit de fles van kunstenaar George, die aan het werk is in het Van Abbemuseum. Blob wil graag onsterfelijk worden in een kunstwerk. Dat is niet zo makkelijk, want er zijn veel plekken waar een klodder verf terecht kan komen. En hoort Blob hier wel thuis? Ze wordt namelijk achternagezeten door een schoonmaakdoekje dat haar weg wil poetsen. Benieuwd of het Blob lukt om een kunstwerk te worden en zo een plekje te krijgen in het Van Abbemuseum? Je ontdekt het in deze theatrale rondleiding.

Theatrale rondleiding op afspraak

Voor kinderfeestjes is het ook mogelijk de theatrale rondleiding te boeken op andere data. Bel voor meer informatie of om te reserveren naar 040-2381042.

Foto: Yopi AbrahamFoto: Yopi Abraham
Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage