Spraakmakend Van Abbe

Rondleidsters Mijke en Jenneke. Foto: Marcel de Buck
Rondleidsters Mijke en Jenneke. Foto: Marcel de Buck
guided tour

Spraakmakend Van Abbe

27/11/2018
13:00 - 15:00
Interactieve rondleiding voor mensen met afasie

Met Spraakmakend Van Abbe bieden we interactieve rondleidingen aan voor mensen met afasie. Ieder mens gebruikt taal. Wanneer als gevolg van hersenletsel een of meer onderdelen van het taalspectrum niet meer goed functioneren noemt men dat afasie.

Mijke Ulrich, ervaringsdeskundige/sociaal werker en Jenneke Lambert, kunsthistoricus, ontwikkelden samen deze mooie rondleidingen. De focus ligt op een positieve, creatieve en inspirerende ervaring, door Mijke omschreven als ‘open je hart’. De rondleiding eindigt met een nabespreking en een gezamenlijk kopje koffie of thee. Samen kijken naar kunst en de mogelijkheid om je te uiten zonder taal. Spraakmakend Van Abbe is onderdeel van het Special Guests programma.

De rondleiding is gratis, exclusief museumentree. Eén begeleider per persoon mag gratis naar binnen. U kunt zich voor de onderstaande rondleidingen reserveren door je aan te melden via de knop 'reserveren', door te bellen naar 040-2381042 of door te mailen naar reserveringen@vanabbemuseum.nl

Rondleidingen op aanvraag
Groepen kunnen de Spraakmakend Van Abbe-rondleiding ook op aanvraag boeken. Neem contact op via reserveringen@vanabbemuseum.nl of door te bellen naar +31 40 238 1042. De kosten voor een rondleiding zijn op dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur €70,- per groep (exclusief entree), op donderdagavond tussen 17:00 en 21:00 €100,- per groep en op zaterdagen en zondagen bedraagt de rondleiding €80,- per groep.

Made possible in part by

Homepage