Theaterrondleiding - Yuki en de vloek van de verdwijnende beelden

Theaterrondleiding voor het hele gezin. Foto Marcel de Buck
children / family

Theaterrondleiding Yuki en de vloek van de verdwijnende beelden

23/09/2017
12:00 - 15:00
twee gratis première-rondleidingen 

In de theaterrondleiding Yuki en de vloek van de verwijnende beelden ga je op avontuur door de collectiepresentatie The Making of Modern Art.

Het Van Abbemuseum wordt bedreigd met het verdwijnen van beelden. Het een na het andere schilderij vervaagt; de kleuren lopen weg. Het lijkt wel of er een vloek over uitgesproken is. Om de kunstwerken te redden is de Japanse Yuki ingevlogen. Yuki is een Manga-meisje in het bezit van Oosterse krachten om de vloek te verdrijven. Dit kan alleen door heel goed  naar de kunstwerken te kijken. Yuki en haar hulpkrachten gaan hard aan de slag. Maar gaat het Yuki en jullie lukken om voldoende punten te scoren om de vloek te verslaan? En krijgt Yuki uiteindelijk haar eigen spiegelbeeld nog terug?

Deze rondleiding is bedoeld voor het hele gezin.

Gratis première-rondleidingen, inschrijven gewenst

In verband met de viering van de opening van de nieuwe collectietentoonstelling op zaterdag 23 september, is deze première van de nieuwe theaterrondleiding Yuki en de vloek van de verwijnende beelden gratis toegankelijk. Schrijf je wel even in, om zeker te zijn van een plek! De theaterrondleiding vindt plaats om 12.00 uur en om 14.00 uur.
Reserveer hier voor de theaterrondleiding van 12.00 uur
Reserveer hier voor de theaterrondleiding van 14.00 uur

In samenwerking met: Theater in Context - Ingrid Duindam en Mirjam Veldhuijzen van Zanten. 
Actrices: Narhea Goossens en Rebecca Schoolmeesters. 


Theaterrondleiding is part of :

Homepage