Rondleiding in gebarentaal - voor doven en slechthorenden

guided tour

Rondleiding in gebarentaal voor doven en slechthorenden

05/04/2020
14:00 - 15:30
This activity has been cancelled.
We apologise.
onbeperkt van Abbe

Om de maand geeft een van onze dove rondleiders een gratis rondleiding in gebarentaal door één van tentoonstellingen in het museum. De rondleiding is gratis exclusief museumentree, maar reserveren is gewenst. In 2020 vinden deze rondleidingen plaats op de eerste zondag van februari, april, juni, oktober en december.

Op aanvraag kunnen Special Guests rondleidingen ook op andere moment geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl

SPECIAL GUESTS PROGRAMMA

Special Guests: het programma waarin de bezoeker centraal staat. Het Van Abbemuseum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is. Of je nu blind of slechtziend bent, doof of slechthorend. Zelfs als je aan je bed gekluisterd bent komt het museum naar jou toe. Onbeperkt Van Abbe. klik hier voor meer informatie en overige activiteiten voor dove en slechthorende bezoekers. 

De rondleiding is gratis, maar reserveren is gewenst. Geleidehonden zijn welkom in het museum. Als er op de dag zelf plek over is, mogen andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Deze rondleiding vindt om de maand plaats. We bezoeken elke keer een andere deel van het museum. Op aanvraag kunnen de Special Guests rondleidingen ook op andere momenten geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl

Made possible in part by

Homepage