gastvrijheid

Gastheren & gastvrouwen

In het Van Abbemuseum staan er altijd gastheren en gastvrouwen voor je klaar. Ze zijn herkenbaar aan de rode blouse en je kunt hen aanspreken om je wegwijs te maken in het totale aanbod van kunstpresentaties.

Wij houden van een goed gesprek in het museum. Meestal begint dat met een simpele vraag of opmerking, die vervolgens uitnodigt om er verder over door te praten. Omdat we graag van gedachten wisselen met ons publiek, nodigen we je van harte uit om met ons het gesprek aan te gaan. 

Heb je uitgebreidere vragen over specifieke kunstwerken, de achtergronden van een tentoonstelling of de opmerkelijke architectuur van het museum? De museumgids, herkenbaar aan de badge met het vraagteken, neemt graag de tijd voor al deze vragen. Deze museumvraagbaak is speciaal opgeleid en kan jou met grote kennis van zaken te woord te staan. Onze gastheren of gastvrouwen weten de museumgids altijd te bereiken.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage