steun en partners

Steun het museum

Het Van Abbemuseum is al meer dan 80 jaar een vaste waarde in de regio Eindhoven en daarbuiten. Vandaag de dag is het een van de meest toonaangevende musea voor hedendaagse kunst in Europa. 

Samen met u willen wij werken aan een bloeiende culturele omgeving. Wij willen elke dag een bijdrage leveren aan de innovatieve, creatieve regio Eindhoven en vanuit hier impulsen naar de hele wereld brengen. Dat doen we door samen met overheden, onderwijs, media en het bedrijfsleven op verschillende vlakken waarde te creëren voor de maatschappij – educatieve waarde, verbindende waarde, collectiewaarde, belevingswaarde en uiteraard economische waarde. Wij zijn op ons best als we kunnen delen en pas tevreden als we gezamenlijk waarde creëren. Wij staan én gaan voor cultureel ondernemerschap. Hiervoor hebben we kennis, ervaring en hulp van anderen nodig. Kies daarom voor een cultureel verantwoorde bijdrage aan een van onze projecten!

Meer informatie

Voor meer informatie of een oriënterend gesprek over de mogelijkheden kun je contact opnemen met Samantha Hoekema.
T: +31 (0)40 238 2255
E: s.hoekema@vanabbemuseum.nl

Welke waarde past bij u? Neem hier een kijkje in onze activiteiten:


Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage