SamenUITagenda

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke dingen doen? 

Zoek je als bezoeker van het Van Abbemuseum anderen om samen mee naar een expositie te gaan? Of mensen die ook van moderne kunst houden? Of om gezellig na te praten na een leuke rondleiding? Meld je dan nu gratis aan op SamenUITagenda. Een handige gebruiksvriendelijke website vol evenementen en activiteiten waar je oproepjes kunt plaatsen om samen leuke dingen te doen. Ontmoeten staat hierbij centraal!

Kies welke activiteiten jij wilt ondernemen en vraag anderen mee. Alles kan: van een spelavond tot een literaire wandeling, van een mooie voorstelling in het Parktheater tot kookclub, van een interessante lezing in de bibliotheek tot een concert in het Muziekgebouw Eindhoven. Jij verzint het! Alle bezoekers van de site kunnen zich inschrijven voor jouw oproepjes. Het is dus altijd een leuke verrassing wie er mee gaat!

Ben je enthousiast en wil je aan de slag?

Kom dan naar de SamenUIT-startbijeenkomst in het NatLab. Naast een leuke avond en het ontmoeten van anderen, krijg je een korte uitleg over hoe het werkt. Je kunt je direct aanmelden, je eerste oproepje plaatsen en profiteren van extra voordelen.

Wil je meer weten?

Stuur een mail naar info@samenuitagenda.nl of kijk op de website
Hier vind je ook informatie over onze eigen SamenUIT-activiteiten.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage