verhuur

Verhuurmogelijkheden

Iets te vieren of op zoek naar een locatie voor een inspirerende dag uit? Kom met je gezelschap naar het Van Abbemuseum! Het museum biedt diverse groepsarrangementen die in samenspraak voor kleine of grotere gezelschappen kunnen worden vastgesteld.

Onder professionele begeleiding organiseert het Van Abbemuseum creatieve sessies en workshops, indien gewenst op maat, waarin we op een originele en inspirerende wijze samenwerken.

De bijzondere museumarchitectuur van het Van Abbemuseum biedt een exclusieve ambiance voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst. In de vleugel van het museum bevinden zich Karel 1 museumcafé met terras aan de Dommel, het auditorium en een vergaderzaal. Deze ruimtes zijn zowel in combinatie met als onafhankelijk van elkaar te reserveren. 

Reserveringen

Voor informatie en reserveringen kun je terecht bij onze afdeling reserveringen: 
T: +31 40 238 1042 
Informatie aanvraagformulier

Voor reserveringen voor het Karel 1 museumcafé:
T: +31 40 238 1062 
E: info[at]karel1.nl.

Op alle reserveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Parkeren

Het Van Abbemuseum is gelegen in het centrum van Eindhoven. Parkeerfaciliteiten zijn volop aanwezig in de directe omgeving. Kijk hier op route naar het museum voor meer informatie.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage