te huren ruimtes

Zoekt u een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw team, bedrijf of relaties? Het Van Abbemuseum biedt u een inspirerende omgeving om gasten stijlvol te ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de te huren ruimtes.

Meer informatie

Voor uw reservering, meer informatie of een offerte op maat kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen:
T: +31 40 238 1042
Informatie aanvraagformulier

Auditorium

Het auditorium is een zeer representatieve ruimte met een vaste theateropstelling naar ontwerp van Maarten van Severen. De ruimte beschikt over een podium van 2,75 x 5 meter en is voorzien van alle gewenste faciliteiten zoals katheder, internetaansluiting, beeld- , licht- en geluidsapparatuur. Het auditorium is zeer geschikt voor informatiebijeenkomsten en presentaties. Deze ruimte is ook geschikt voor interactieve webinars.

Oppervlakte totaal: 140 m2. 

Capaciteit Auditorium:
Theateropstelling - 115 personen (80 in de zaal en 35 op het balkon)

Studio

De studio ligt in het hart van het museum en is voorzien van een vaste opstelling met tribunes. Deze projectruimte is voorzien van internet, presentatie-, licht- en geluidsapparatuur. Zeer geschikt voor presentaties, debatten, cursussen en workshops.

Oppervlakte totaal: 140 m2

Capaciteit Studio: 
Ronde theateropstelling - 125 personen
Carré / U-vorm: 20 personen

Leslokaal

Het leslokaal is een creatieve zaal met een basic inrichting grenzend aan de binnenvijver. Het leslokaal is voorzien van internet, beamer en projectiescherm. De zaal is zeer geschikt voor cursussen, teambesprekingen, brainstormsessies en vergaderingen.

Oppervlakte totaal: 80 m2

Capaciteit leslokaal:
Theateropstelling - 40 personen
Carré / U vorm - 20 personen

Bibliotheek

De bibliotheek is een echte parel in het museum naar ontwerp van Maarten van Severen. De zaal beschikt over internet, beamer en projectiescherm. De bibliotheekzaal is geschikt voor workshops en kleine presentaties.

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar voor verhuur

Normale capaciteit bibliotheek:
Theateropstelling - 25 personen
Carré / U vorm - 18 personen

Vergaderzaal

De vergaderzaal heeft een vaste carré-opstelling en grenst aan de vide van het museumcafé. De zaal is geschikt voor kleinere bijeenkomsten en vergaderingen. De zaal beschikt over internet en een interactief touchscreen met ingebouwde PC en externe aansluitmogelijkheden.

Oppervlakte totaal: 20 m2

Capaciteit vergaderzaal
Carré / U vorm - 12 personen

Museumcafé

Karel 1 museumcafé en het aangrenzende terras zijn ontworpen door de Belgische ontwerper Erwin de
Muer. Op de vide van het museumcafé is een zit- en loungeruimte ingericht, geschikt om ontspannen te vergaderen, te genieten van een zakenlunch of een borrel.

Capaciteit Karel 1 museumcafé:
Walking Dinner - 125 gasten
Sit down Dinner - 100 gasten
Receptie - 300 gasten
Feestavond - 250 gasten

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage