virtuele tour Parallel Lives, Parallel Aesthetics

Start de tour!

De tentoonstelling Parallel Lives, Parallel Aesthetics is niet meer in het museum te bezoeken, maar online kun je alsnog de kunstwerken van Gülsün Karamustafa en León Ferrari bekijken. Klik linksonder op de foto voor volledig scherm. Gebruik de plattegrond rechtsboven voor snel navigeren.

Over de tentoonstelling

Parallel Lives, Parallel Aesthetics combineerde twee solo-tentoonstellingen: een groot retrospetief dat het oeuvre van de Argentijnse León Ferrari omspant wat te zien naast een overzicht van het werk van de Turkse Gülsün Karamustafa. De expositie belichte de paralellen en kruispunten tussen het werk en het leven van beide kunstenaars.

Eenmalige donatie

Deze virtuele tour wordt gratis aangeboden. Wil je het Van Abbemuseum steunen, zodat we meer online programmering kunnen ontwikkelen? Doe dan een eenmalige donatie. Je kunt het bedrag zelf aanpassen naar wat je het waard vindt.