Afaina de Jong / AFARAI & InnaVisions - Alignment

Feel the Vibe op Eindhoven Airport, 2021. Foto: Damian Cehlarik
Feel the Vibe op Eindhoven Airport, 2021. Foto: Damian Cehlarik
Feel the Vibe op Eindhoven Airport, 2021. Foto: Damian Cehlarik
Buiten de muren van het museum

Afaina de Jong / AFARAI & InnaVisions Alignment

22/10/2022 - 01/10/2023
Vitrines Eindhoven Airport

Vanaf de Dutch Design Week 2022 zie je in de drie vitrines op Eindhoven Airport nieuwe werk van Afaina de Jong. Met haar installatie laat ze zien dat design en architectuur een rol spelen bij het op de voorgrond plaatsen van gemeenschappen en geschiedenissen die eerder uitgesloten waren.

Afaina de Jong

Afaina de Jong leidt het Amsterdamse architectenbureau AFARAI en is Hoofd Contextueel Ontwerp bij de Design Academy Eindhoven. In 2021 presenteerde zij haar onderzoek The Multiplicity of Other in het Nederlandse paviljoen op de Architectuurbiënnale van Venetië. Haar werk op Eindhoven Airport ontwikkelde ze In opdracht van het Van Abbemuseum in samenwerking met Piet Hein Eek, Eindhoven Airport en de stad Eindhoven.

FEEL THE VIBE

Onder de noemer Feel the Vibe, verwelkomen Eindhoven Airport en Het Van Abbemuseum sinds 2020 bezoekers aan de stad Eindhoven. De eerste editie in 2020 toonde werken van The Ruggeds en Tijs Rooijakkers. De installatie in 2021 bestond uit werk van drie studenten collectieven van MA Social Design, Design Academy Eindhoven: Hokjesdenkers, Percolate Collective, en re_move.

Tickets

Deze locatie is gratis toegankelijk.


Afaina de Jong / AFARAI & InnaVisions is onderdeel van :

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage