Axes in het Van Abbemuseum - Shifting Images

Michel Marang

Axes in het Van Abbemuseum Shifting Images

14/11/2010

Toegang gratis op vertoon van een geldig entreebewijs voor het museum. Losse kaarten kosten €3,50

Klarinettist en fotograaf Michel Marang speelt een totaalprogramma met vijf nieuwe stukken voor solo klarinet, elektronica en fotosequenties. Divers als de componisten en stukken zijn, wordt de rode draad in dit programma gevormd door de verschuivende patronen in ieder stuk. Deze worden gevisualiseerd in vijf fotosequenties met ieder een eigen thema, die synchroon met de stukken geprojecteerd worden. De composities zijn van Piet Jan van Rossum, Anthony Fiumara, Yannis Kyriakides, Joost van der Goor en Jacob ter Veldhuis.