Becoming More 22 mei: DAI's The Kitchen / Not the Restaurant

lezing performances door 13 DAI-studenten

Locatie: Studio en auditorium Van Abbemuseum
Lezing performances door 13 DAI-studenten
Presentaties van: Florencia Almiron, Helen Zeru Araya, Alaa Abu Asad, Anna Bitkina, Ulufer Çelik,  Valentina Curandi, Dimitra Kondylatou, Iva Kovač, Elvis Krstulovic, Mónica Lacerda, Mirjam Linschooten,  Pitchaya Ngamcharoen, Nina Støttrup Larsen.

Ingebed in een strak curriculum dat bestaat uit gecureerde lessen, seminars en gezamenlijke workshops, biedt The Kitchen/Not The Restaurant de studenten van het DAI een "vrije ruimte" om tot een publiek te 'spreken' dat bestaat uit hun hun medestudenten, toeschouwers en gastrespondenten (uitgenodigde kunstenaars, curatoren, schrijvers, wetenschappers).

De studenten, die hun presentatie beginnen met een hoofdvraag, presenteren hun werk door middel van performance, gesprek, performance-lezing, filmvertoning, lezing, choreografie, spel, demonstratie, actie, presentatie van belangrijke aspecten van hun praktijk of werk in uitvoering of proces, referentiemateriaal of een combinatie van deze presentatievormen.
Behalve de begrenzing van het vaste ruimte- en tijdskader van 20 minuten zijn er geen beperkingen aan de inhoud en de vorm van de presentatie. Na iedere presentatie zullen de uitgenodigde gastrespondenten in de vorm van een gesprek trachten in te gaan op de vraag en tegelijkertijd een associatieve, mondelinge reflectie improviseren.

Respondenten: Michael Marder with Silvia Maglioni and Graeme Thomson.

Museum gesloten

Let op: het museum is gesloten op maandag en is dus alleen toegankelijk voor mensen die hebben gereserveerd, via de ingang van het museumcafé.

Becoming More 22 mei: DAI's The Kitchen / Not the Restaurant is onderdeel van:

Mede mogelijk gemaakt door