Concert Mathijs Leeuwis & Marzio Scholten

in samenwerking met het Muziekgebouw Eindhoven
26/05/2019
14:15

Op zondag 26 mei vindt er om 14:15 uur een concert plaats in het Van Abbemuseum door Mathijs Leeuwis & Marzio Scholten.

GALIBIER

Tijdens het opnamen van het album GALIBIER van pedal steel gitarist Mathijs Leeuwis is er een sterke creatieve en artistieke verwantschap met gitarist Marzio Scholten ontstaan.

Vanuit een gedeelde interesse voor aardse maar toch ijzersterke composities en een continue zoektocht naar nieuwe klanken gaan Scholten en Leeuwis een muzikaal gesprek aan waar altijd spanning en ruimte in zit. Minimalisme, folk en soundscapes: op het eerste oog een onwaarschijnlijke combinatie die bij Scholten en Leeuwis volkomen vanzelfsprekend klinkt.

Tickets

Kosten voor de tickets bedragen € 10.00. Bestellen kan via de site van het Muziekgebouw Eindhoven.

Bezoekers in het Van Abbemuseum
Foto: Boudewijn Bollmann