Di/Tue 21.10.2014, 22.00-23.00: André van den Boogaart
Di/Tue 21.10.2014, performance Luk Sponselee oa met / ao with Mega Stylo Ensemble
Dagelijks / Daily, 19.00 -21.00: eten / dinner. Food design door Annelies Hermsen. Photo Etienne van Sloun

DDW No Nonsense 21 oktober (di)

avondprogramma
21/10/2014

eten, drinken, muziek, performances, rondleidingen, discussies

Reserveer hier voor dinsdagavond

19.00 - 21.00 uur - Diner

Niks mogen we meer. In deze wereld waar alle informatie via het internet binnen een mum van tijd aan de andere kant van de wereld is, worden we dood gegooid met hippe levensstijlen, gezonde diëten en uiteenlopende voedingsadviezen. Van zout krijg je een te hoge bloeddruk, van melk drinken word je lactose intolerant, in brood zitten gluten, vlees zit vol antibiotica en suiker is al helemaal uit den boze. NEE is het woord dat we overal horen. Wat mogen we nog wel? Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, is het motto waaronder het diner geserveerd wordt, no-nonsense. Wie zegt hier nou nee tegen?
<media 8783 - - "DDW_No_Nonsense_MENUPLACEMAT_VANABBE.pdf (225 KB)">Bekijk hier de menukaart.</media> Bij een ticket voor het avondprogramma inclusief diner hoort een hoofdgerecht naar keuze. Wil je een voor- en / of nagerecht, dan betaal je wat extra.
Food design: Annelies Hermsen i.s.m. Karel 1 museumcafé
Locatie: Karel 1 museumcafé

19.30, 20.30, 21.30 uur - Rondleidingen Sense Nonsense

Ga met een jonge designer of Van Abbe rondleider op ontdekkingstocht door de tentoonstelling Sense Nonsense van Design Academy Eindhoven.
Start: entreehal oudbouw. Duur: half uur.

Doorlopend: Surprise acts…

19.00 - 20.00 uur - Solo performance Luk Sponselee
20.15 & 21.15 uur - Performance Luk Sponselee met Mega Stylo Ensemble

Deze avond is Luk Sponselee - cineast, videokunstenaar, regisseur, muzikant, dj/vj en performer – je gastheer met onder meer met het Mega Stylo Ensemble: een klankperformance die zijn oorsprong vindt in Sacre du Printemps.
Locatie: oudbouw museum.

22.00–23.00 uur - Muziek: André van den Boogaart onder begeleiding van Alex Akela

André van den Boogaarts blues komt recht uit het hart. Geen quasi-poëtisch geneuzel, maar ruw houten teksten uit het leven gekerfd, zijn eigen heel persoonlijke en vaak heftige leven welteverstaan.
Locatie: Karel 1 museumcafé.

Avondprogramma + eten € 32,50 (excl. drank) / studenten € 30,00.
Avondprogramma (excl. eten en drank) € 17,50 / studenten € 15,00.

Let op: DDW passepartout is niet geldig voor het avondprogramma. Ook is er geen andere vorm van korting / gratis toegang (m.u.v. studentenkorting).

Bekijk het hele programma ook in <media 8671 - - "TEXT, No Nonsense DDW avondprogramma Van Abbemuseum 3634VAM PDF web4, No_Nonsense_DDW_avondprogramma_Van_Abbemuseum_3634VAM_PDF_web4.pdf, 599 KB">de pdf van de speciale No Nonsense folder</media>.

DDW No Nonsense 21 oktober (di) is onderdeel van:

Mede mogelijk gemaakt door