Wo/Wed 22.10.2014, vanaf / starting 19.00: OKC (Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief)
Dagelijks / Daily, 19.00 -21.00: eten / dinner. Food design door Annelies Hermsen. Photo Etienne van Sloun

DDW No Nonsense 22 oktober (wo)

avondprogramma
22/10/2014

eten, drinken, muziek, performances, rondleidingen, discussies

Reserveer hier voor woensdagavond

19.00 - 21.00 uur - Diner

Niks mogen we meer. In deze wereld waar alle informatie via het internet binnen een mum van tijd aan de andere kant van de wereld is, worden we dood gegooid met hippe levensstijlen, gezonde diëten en uiteenlopende voedingsadviezen. Van zout krijg je een te hoge bloeddruk, van melk drinken word je lactose intolerant, in brood zitten gluten, vlees zit vol antibiotica en suiker is al helemaal uit den boze. NEE is het woord dat we overal horen. Wat mogen we nog wel? Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg, is het motto waaronder het diner geserveerd wordt, no-nonsense. Wie zegt hier nou nee tegen?
Food design: Annelies Hermsen i.s.m. Karel 1 museumcafé
Locatie: Karel 1 museumcafé.

19.30, 20.30, 21.30 uur - Rondleidingen Sense Nonsense

Ga met een jonge designer of Van Abbe rondleider op ontdekkingstocht door de tentoonstelling Sense Nonsense van Design Academy Eindhoven.
Start: entreehal oudbouw. Duur: half uur.

Doorlopend: Surprise acts…

Vanaf 19.00 uur - Ongemotiveerd Kunstenaars Collectief (OKC)

Avondvullend programma

Deze avond word je meegetrokken in de absurde en wondere wereld die OKC heet. Het OKC staat voor experiment op elk denkbaar gebied en combineert performance, muziek, kunst, video en entertainment. Door de ongedwongen sfeer worden de gekste dingen bedacht en werkelijk uitgevoerd. Geniet onder andere van het theaterstuk Naaktsynchroniseren waarbij het OKC bekende filmscènes naspeelt in hun nakie. Of waag vanaf 22.00 uur een dansje op een van de vele plaatjes van het OKC dj-team tijdens de blinde disco.
Locatie: overal.

Avondprogramma + eten € 32,50 (excl. drank) / studenten € 30,00.
Avondprogramma (excl. eten en drank) € 17,50 / studenten € 15,00.

Bekijk het hele programma ook in <media 8671 - - "TEXT, No Nonsense DDW avondprogramma Van Abbemuseum 3634VAM PDF web4, No_Nonsense_DDW_avondprogramma_Van_Abbemuseum_3634VAM_PDF_web4.pdf, 599 KB">de pdf van de speciale No Nonsense folder</media>.

DDW No Nonsense 22 oktober (wo) is onderdeel van:

Mede mogelijk gemaakt door