DDW: The making of 2017 - "Van Asseldonk Bouw Bedrijf Eindhoven" te gast

THE MAKING OF 2017, "Van Asseldonk Bouw Bedrijf Eindhoven" te gast. Foto Marcel de Buck
Toren van Aart van Asseldonk bij het Van Abbemuseum. Foto: courtesy Visit Brabant
Aart van Asseldonk tijden BrabantNacht in het Van Abbemuseum, september 2016. Foto: courtesy Visit Brabant
gast @ Van Abbe

DDW: The making of 2017 "Van Asseldonk Bouw Bedrijf Eindhoven" te gast

22/10/2016 - 30/10/2016

Per direct gaat Atelier van Asseldonk verder als Van Asseldonk Bouw Bedrijf Eindhoven. Inderdaad: ‘Van A-B-B-E’. Tijdens Dutch Design Week is het Van Abbemuseum decor van de werkzaamheden van het atelier. Waarom? In en rond het mooiste museum van Eindhoven bouwt Atelier van Asseldonk keihard aan de toekomst.

Onder de noemer The Making of 2017 geeft Atelier van Asseldonk een sneak preview van projecten waar achter de schermen hard aan gewerkt wordt. Tijdens DDW wordt er live onderzocht, geschetst, gebouwd en geschaft. Om in razend tempo inzicht te geven in hoe de no-nonsense designfilosofie van het atelier tot stand komt.

Vooruit, een kleine teaser: de Roundabout Design in Eindhoven, de inrichting van rijksmonument De Ploeg in Bergeijk en de herontwikkeling van het Stratumseind in Eindhoven zijn projecten die de revue zullen passeren.