DONDERDAGAVOND OPEN - Vriendensalon, CONNECTING & De effenaar en de jaren 80

donderdagavond open
Connecting. Courtesy Van Abbemuseum
Poster Effenaar
evenement

DONDERDAGAVOND OPEN Vriendensalon, CONNECTING & De effenaar en de jaren 80

02/06/2016
17:00 - 21:00

Vriendensalon, workshop op zaal & launch publicatie in ruimte 6

Vriendensalon
De Vrienden van het Van Abbemuseum presenteren weer hun maandelijkse vriendensalon. Ben je geïnteresseerd in deze community en wil je eens aansluiten bij een event? Ga dan naar de vriendenpagina op onze website. Je kunt hier vriend worden.

CONNECTING: Miniworkshops op zaal
19:00 - 21:00

Kunstenaarscollectief Connecting is regelmatig in de zalen van de tentoonstelling Er was eens…te vinden. Hier nodigen zij bezoekers uit om deel te nemen aan miniworkshops, spelletjes, gesprekken en nog veel meer. Al deze activiteiten zijn gratis.

De Effenaar en de jaren 80
Launch publicatie in ruimte 6
19:00 - 21:00

Op donderdag 2 juni wordt in ruimte 6 van het Van Abbemuseum het magazine gepresenteerd waarin de mooiste Effenaarposters zijn verzameld. Dit is onderdeel van Effenaar Revisited, een reizende expo door Eindhoven van Effenaarposters door de jaren heen, die vorig jaar op 30 oktober is gestart. Uiteindelijk worden de posters aan het Regionaal Historisch Centrum Eindhoven geschonken waar ze te zien zullen zijn op een speciaal gedeelte van hun website.

Ruimte 6 is ingeruimd als interactieve mediationroom van de expo met aan de muur  de mooiste posters van concerten in de jaren’80 in de Effenaar. Tijdens de presentatie van het magazine en de website wordt de muzikale omlijsting verzorgd door Rik van Iersel, die verantwoordelijk was voor een aantal iconische posters uit die tijd. 

Mede mogelijk gemaakt door

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage