Eerste en tweede paasdag geopend - Vier pasen in het museum!

Eerste en tweede paasdag geopend Vier pasen in het museum!

16/04/2017 - 17/04/2017

Op eerste en tweede paasdag is het museum geopend! Kom naar het museum om te genieten van onze nieuwe tentoonstelling Qiu Zhijie: Journeys without Arrivals of loop mee met de rondleiders tijdens een gratis rondleiding op eerste paasdag van 12.00 uur tot 13.00 uur. Om 14.30 kan je meelopen tijdens een gratis toelichting.

MUSEUM CAFÉ

Tijdens je bezoek kan je ook terecht bij het museum café Karel 1 voor een paasbrunch met uitzicht op de Dommel.