Familie Kunst Club - Ieder kind een kunstenaar

kinderen / familie

Familie Kunst Club Ieder kind een kunstenaar

07/05/2022
14:00 - 16:00
Kunst kijken en maken met het hele gezin

Families, opgelet: vinden jullie het leuk om samen naar kunstwerken te kijken en creatief bezig te zijn? Eens per maand maakt de wekelijkse Kinder Kunst Club plaats voor een speciale Familie Kunst Club. Want samen met kunst bezig zijn is niet alleen leerzaam, het is ook leuk en gezellig!

A Lasting Truth is Change

Deze Familie Kunst Club staat in het teken van de tentoonstelling A Lasting Truth is Change. Met een speelse opzet schudt deze expositie conventies op en draait rollen om. Kinderen nemen volwassenen mee en bekijken de kunstwerken. Vervolgens gaan jong en oud samen aan de slag met een kunstwerk geïnspireerd op de tentoonstelling. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek dat er ook in jullie een echte kunstenaar schuilt! Na afloop neem je uiteraard je kunstwerk mee naar huis.

Reserveren

De kosten per bijeenkomst bedragen € 6,- per kind. Per kind mag er één ouder gratis mee naar binnen. Reserveren kan via bovenstaande knop. Voor meer informatie kun je bellen naar 040-2381042. In weekenden kun je met vragen en reserveringen terecht bij onze kassabalie via 040-2381097.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage