Familiekunstclub - Ieder kind een kunstenaar

kinderen / familie

Familiekunstclub Ieder kind een kunstenaar

14:00 - 16:00
Iedere eerste zaterdag van de maand: kunst kijken en maken met het hele gezin

Families, opgelet: vinden jullie het leuk om samen naar kunstwerken te kijken en creatief bezig te zijn? Eens per maand maakt de wekelijkse Kinder Kunst Club plaats voor een speciale Familie Kunst Club. Want samen met kunst bezig zijn is niet alleen leerzaam, het is ook leuk en gezellig!

Uitdagende opdrachten

Deze Familie Kunst Club staat in het teken van de huidige tentoonstelling. Kinderen nemen volwassenen mee en bekijken de kunstwerken. Vervolgens gaan jong en oud samen aan de slag met een kunstwerk geïnspireerd op de tentoonstelling. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek dat er ook in jullie een echte kunstenaar schuilt! Na afloop neem je uiteraard je eigen kunstwerk mee naar huis.

Reserveer

Reserveren

De kosten per bijeenkomst bedragen € 6,- per kind.

LET OP: bij de FamilieKunstClub mag er per kind één volwassene gratis mee doen! 

Reserveren kan via bovenstaande knop. Voor meer informatie kun je bellen naar 040-2381042. In weekenden kun je met vragen en reserveringen terecht bij onze kassabalie via 040-2381097.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage