Feldenkrais les - door Marieke Willekens

Foto door Peter Cox
workshop

Feldenkrais les door Marieke Willekens

08/09/2020
15:30 - 16:30

Vanaf 14 juli kun je wekelijks op dinsdagmiddagen meedoen aan een Feldenkrais-les. In de tentoonstelling is hiervoor speciaal de grote zaal ingericht als “school”. Je kunt met of zonder Feldenkrais-ervaring deelnemen aan de lessen. 

De lessen zijn Nederlandstalig en worden gegeven door Marieke Willekens, een ervaren Feldenkrais-docent die ook les geeft in Den Bosch. Marieke heeft in de aanloop naar de tentoonstelling samen met Yael Davids wekelijkse Feldenkrais-lessen verzorgd voor een vaste groep mensen in het museum.

Vanzelfsprekend nemen we de corona-maatregelen in acht. Er zijn er per les maximaal 8 deelnemers en is er ruim voldoende tussenruimte gewaarborgd. De lessen duren een uur en je wordt verzocht 10 minuten voor aanvang te arriveren. Tijdens de lessen is de zaal afgesloten voor andere museumbezoekers. 

De lessen zijn gratis met een geldig museumticket; maak wel een reservering. Reserveren kan via de reserveren-button. Per les kunnen maximaal 8 mensen deelnemen. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is vooraf reserveren verplicht. Mocht de gekozen les onverhoopt vol zitten dan ontvang je hierover zo snel mogelijk bericht. Zit de les die je wilt volgen vol? Stuur dan een mail naar reserveringen[@]vanabbemuseum.nl met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan zetten wij je naam op de wachtlijst.


Feldenkrais les is onderdeel van :

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage