Festival: Muziek op de Dommel - Klassieke muziek op een drijvend podium achter het van Abbemuseum

Muziek op de Dommel
Muziekfestival op de dommel
Sfeerimpressie

Festival: Muziek op de Dommel Klassieke muziek op een drijvend podium achter het van Abbemuseum

05/06/2010
Opening: 05/06/2010 13:30

Zaterdag 5 juni vindt het festival Muziek op de Dommel plaats, naar aanleiding van het negende lustrum van het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium.

De hele middag en avond is er klassieke muziek op een groot drijvend podium in de Dommel voor het Van Abbemuseum. Het museum organiseert extra rondleidingen om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De rondleidingen zijn gratis, na betaling van de entreeprijs van het museum.

Muziek op de Dommel