Finissage Handelsmerken, Frontier Imaginaries Ed. No. 5

Tom Nicholson, I was born in Indonesia. Foto: Marcel de Buck

Finissage Handelsmerken, Frontier Imaginaries Ed. No. 5

01/07/2018

Op 1 juli vindt de finissage van de tentoonstelling Handelsmerken, Frontier Imaginaries Ed. No. 5 plaats in de oudbouw van het museum. Deze tentoonstelling is geïnspireerd op de wereldwijde handelsrelaties van Eindhoven en Noord-Brabant in de afgelopen 600 jaar. De finissage van deze tentoonstelling wordt een gezellige middag met onder andere rondleidingen door de tentoonstelling, een demonstratie sigaren maken, muziek en drankjes.

Het programma voor 1 juli is als volgt:
vanaf 13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Rondleiding door de tentoonstelling
14.15 uur: Welkom door Jip Bierkens, een meet-and-greet met de hakers van het Crochet Coral Reef en de onthulling van het Eindhoven Satellite Reef
14.30 uur: Demonstratie sigaren maken
15.00 uur: Welkomstwoord door curator Annie Fletcher
15.15 - 17.00 uur: DJ Awanto3: een samenwerking met Farida Sedoc en haar project Freetown Lounge
15.30 uur: Rondleiding door de tentoonstelling
16.00 uur: Presentatie publicatie Erwin Thomasse door Annie Fletcher

Crochet Coral Reef

Deze dag is tevens de laatste kans om het Crochet Coral Reef in het museum te bewonderen: het gemeenschapskunstproject van Margaret en Christine Wertheim van het Institute for Figuring, onderdeel van de tentoonstelling Handelsmerken. Gedurende de tentoonstelling heeft iedereen zijn eigen stukje koraalrif kunnen haken. Tijdens de finissage is er een grote onthulling van dit gezamenlijke werk.

Finissage Handelsmerken, Frontier Imaginaries Ed. No. 5 is onderdeel van :

Mede mogelijk gemaakt door

Partners