Kimchi maken met zelf geplukte groenten
Kimchi maken met zelf geplukte groenten
Benieuwd naar huisgemaakte Kimchi? Schrijf je in voor de unieke Kimchi-Eindhoven-workshop, georganiseerd door Pauls Kimchi & Co. Twee dagen leren, eten en plezier. We gebruiken lokaal geplukte groenten om Korea's beroemdste gerecht zelf te maken.
Deze workhop maakt deel uit van de tentoonstelling 'Bekentenissen van de Imperfekte', waarin de hernieuwde betrokkenheid van kunstenaars met de wereld centraal staat. Door de tijd heen heeft kunst zich bemoeid met hoe we wonen, met economische en politieke machtsverhoudingen. Maar ook met wat we eten. De Koreaanse lekkernij Kimchi staat in deze tentoonstelling symbool voor een grote hedendaagse voedseltrend: authentiek, huisgemaakt, lokaal geplukt, vers, gezond. Je eet wat je bent?
- Zaterdag 10 januari 13:00 tot 17:00 uur: in de natuur groenten verzamelen en vervolgens leren hoe ze op de Koreaanse manier in te maken.
- Zondag 11 januari 13:00 tot 17:00 uur: groenten bereiden volgens Kimchi recept > volgeboekt!
De workshop is in het Engels. Een workshop kost €20,-, doe je aan beide workshops mee dan betaal je €35,-.
Schrijf je in door een mail te sturen naar Ines de Peuter: Ines_de_Peuter@hotmail.com