Kunst maakt herrie, ruikt lekker maar voelt wel vreemd aan - Een bijzondere themalezing

Lawrence Abu Hamdan, Hypocrisy, 2013. Courtesy the artist
lezing

Kunst maakt herrie, ruikt lekker maar voelt wel vreemd aan Een bijzondere themalezing

13/09/2014

Leer meer over de kunstenaars en hun werken

Deze keer niet zo maar een themalezing, maar een meer zintuigelijke museumervaring. Zo komt het werk van Lawrence Abu Hamden aan bod waarbij op (oorverdovende wijze) het gehoor aangesproken wordt. Dit tegen over en fysieke ervaring binnen de installatie van Charles van Otterdijk. Om vanuit daar op zoek te gaan naar de link naar onze collectie en daarbij komt de tast en reukzin aan bod. Hoe ruiken de grote kunstwerken uit onze collectie, en…hoe voelen ze aan? Geef al je zintuigen de kost tijdens deze bijzondere bijeenkomst.

Geef je op voor deze bijeenkomst. Speciaal aanbod voor YAC: 10 euro ipv 15 euro.

Voor een smaaksensatie dien je zelf te zorgen. In ons Museumcafé kun je terecht van een krokante tosti tot frisse salade. Na de lunch kun je dan aanschuiven voor de artist talk van Lawrence Abu Hamden om 14.00 uur. Waar je na het ochtendprogramma helemaal klaar voor bent.

Geef je op voor de artist talk.

Andere bijeenkomsten- zaterdag 27 september, 11.15-13.15 uur  Themalezing 2

Kunst maakt herrie, ruikt lekker maar voelt wel vreemd aan is onderdeel van :