Moederdag High Tea arrangement - Entree, rondleiding en High Tea

AB-006

Moederdag High Tea arrangement Entree, rondleiding en High Tea

08/05/2011

Tijdens Moederdag bent u met het hele gezin van harte welkom in het Van Abbemuseum. U krijgt eerst rondleiding door het museum met uitleg over de tentoonstellingen Play Van Abbe Deel 4 en Lissitzky+. Daarna geniet u in het Museumcafé van een heerlijke High Tea. Bij lekker weer kan dit uiteraard ook op het zonnige terras!

Het Moederdag High Tea arrangement:

13:30 Rondleiding door het Van Abbemuseum

14:30 High Tea in het Museumcafé

Verschillende soorten thee van Pure Organic Tea, desgewenst met melk en schijfjes citroen:
- Organic green, Black Lavender, Natural Mint, English breakfast, Darjeeling Gielle, Pure Lemon, Rooibos, Earl grey, Tropical fruit.
Ook is er verse muntthee

Op etagères wordt het volgende geserveerd:
- Diverse soorten bonbons
- Cheesecake
- Scones met marmelade
- Diverse soorten Petit Fours
- Mini brownies
- Mini muffins (chocolade/vanille)
- Sandwiches met geitenkaas en komkommer
- Sandwiches met bieslookroomkaas en zalm

De kosten voor entree, rondleiding en High Tea zijn:
Volwassenen € 27,50 pp