Moving the museum - In gesprek met Sara Wookey over Punt.Point.

donderdag avond open

Moving the museum In gesprek met Sara Wookey over Punt.Point.

09/03/2017
19:00 - 21:00

Choreograaf Sara Wookey vertelt over haar project Punt.Point. En we gaan in gesprek over hoe dans daadwerkelijk zaken in beweging kan zetten, ook in het museum.

PUNT.POINT. – DOE-HET-ZELFRONDLEIDING

Kunstenaar en choreograaf Sara Wookey en architect Rennie Tang hebben de doe-het-zelfrondleiding Punt.Point ontwikkeld waarmee bezoekers op een bijzondere manier de tentoonstelling kunnen ervaren. Deelnemers krijgen een gele tas met attributen mee die hen uitnodigt om zich op een heel andere manier in het museum te begeven. Het uitgangspunt is de relatie tussen architectuur, kunstwerken en het lichaam van de bezoeker. De bezoeker wordt uitgenodigd op een aantal gemarkeerde plekken verschillende houdingen of posities uit te proberen en hij kan zelf nieuwe suggesties doen. Concept: Sara Wookey en Rennie Tang.

Toegang is gratis. Graag melden bij de kassabalie op de avond zelf.

Meld je hier aan.

Mocht u ’s avonds niet beschikbaar zijn maar toch in gesprek willen over Punt.Point.? Mail dan naar v.driessen@vanabbemuseum.nl en kom donderdag overdag kort met Sara Wookey praten om het project verder te helpen!


Moving the museum is onderdeel van :

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage