Multi-zintuiglijke rondleiding - voor blinden, slechtzienden en andere geïnteresseerden

Foto: Perry van Duijnhoven
rondleiding

Multi-zintuiglijke rondleiding voor blinden, slechtzienden en andere geïnteresseerden

14:00 - 16:00
iedere tweede zondag van de maand

Een rondleiding langs de kunstwerken van het museum voor blinden en slechtzienden. Deelnemers kunnen kunstwerken uit de collectie aanraken en deze komen tot leven door onder meer muziek, literatuur en geur.

Planning

De rondleiding vindt iedere tweede zondag van de maand plaats. We bezoeken elke keer een ander deel van het museum. Op aanvraag kunnen de rondleidingen ook op andere momenten geboekt worden via reserveringen@vanabbemuseum.nl of 040 238 1042.

Onbeperkt Van Abbe

Deze rondleiding maakt deel uit van het Onbeperkt Van Abbe-programma, waarin de bezoeker centraal staat. Het Van Abbemuseum is toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is: of je nu blind of slechtziend bent, doof of slechthorend. Zelfs als je aan je bed gekluisterd bent komt het museum naar jou toe. Onbeperkt Van Abbe bestaat uit activiteiten, rondleidingen en aanpassingen die de toegankelijkheid van het museum te verbeteren.

Reserveer

Reserveren

De multi-zintuiglijke rondleiding is gratis, maar een museumticket is vereist. Je boekt je ticket en reserveert de tour via de bovenstaande knop. Geleidehonden zijn welkom in het museum. Als er op de dag zelf plek over is, mogen andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage