P for Performance: Choose Happiness, Humor, Enthusiasm, Gratitude, Kindness, and a Positive Outlook. - _event by Gunndís Ýr Finnbogadóttir & Maja Bekan*

759px-Harvard tug of war team 1888

P for Performance: Choose Happiness, Humor, Enthusiasm, Gratitude, Kindness, and a Positive Outlook. _event by Gunndís Ýr Finnbogadóttir & Maja Bekan*

18/06/2011

Productief en concurrerend zijn in het bedrijfsleven, betekent niet dat je altijd serieus moet zijn. Lachen betekent niet dat je niet hard werkt. Enthousiast zijn betekent niet dat je niet concurrerend bent. Positief zijn betekent niet dat je blind bent voor uitdagingen. Kies om van uw tijd op het werk te genieten. Zoek anderen die ook zo denken en zorg voor verspreiding van goede moed. Het is aanstekelijk en het groeit. Probeer roddelen en negatief praten te voorkomen. Het kan verleidelijk zijn, maar het bedient niet iedereen even goed, inclusief jezelf.

Je overgeven aan korte instructies en praktische oefeningen in het museum tussen 12.00 en 17.00 uur. Ook u kunt komen, genieten en het uitproberen op uw eigen huid.

Zorg dat de groep ronddwaalt in de ruimte voor een tijdje. Leg uit dat we altijd proberen om met mensen te verbinden in alle vormen van leven of voor zaken of plezier. Hier is een spel dat je zal helpen vorm te geven aan nieuwe aansluitingen. Vergeet niet om jezelf te introduceren als je verder gaat. Wanneer de begeleider "CONNECT" roept, zorg dat u een partner vind en wacht op de volgende instructies die zoiets zullen zijn als:
  * * Voet naar voet *
  * * Teen voor teen *
  * * Hand t
  * * Schouder aan schouder *
  * * Knie aan knie *
  ** Arm aan arm * *

Als je een oneven aantal mensen hebt ... Kies Geluk, Humor, enthousiasme, Dankbaarheid, vriendelijkheid en een positieve kijk op het leven.

* De performance vindt onaangekondigd en sporadisch plaats tijdens de openingsuren van het museum,. Er zullen twee semi-publieke, symposium-achtige instructies en oefeningen worden georganiseerd door kunstenaars voor de huidige vrijwilligers van Van Abbemuseum, die vervolgens de uitoefening van hun werk uitvoeren met het publiek tussen 13.00 en 17.00 uur.

P for Performance: Choose Happiness, Humor, Enthusiasm, Gratitude, Kindness, and a Positive Outlook. is onderdeel van :