Plakboek

PLAKBOEK 01
PLAKBOEK 02
PLAKBOEK 03
PLAKBOEK 04
PLAKBOEK 05

Op initiatief van your-space curator Freek Lomme presenteren de Eindhovense straatart kunstenaars Erosie, Crackrock en space3 een (historisch) overzicht van de Eindhovense scene. 

Uniek aan de Eindhovense streetart-scene is de combinatie van lokalisme en globalisme. De scene is breed, in die zin dat ze verschillende stromingen kent in leeftijd en stijl, en tegelijkertijd hecht, door onderlinge verbondenheid.

Deze scene heeft zich internationaal weten te profileren, juist door haar unieke lokale bestaan. Van Lissabon tot Berlijn, in het Palais de Tokyo te Parijs tot in Tokyo zelf. De scene heeft zich altijd relatief afzijdig van de gevestigde kunstwereld bewogen en is inmiddels verbrokkeld door de intensieve stadsreiniging van de afgelopen jaren. Tijd dus voor your-space om hen te eren met een publicatie die gedurende de Dutch Design Week 2008 gepresenteerd werd.

Plakboek Eindhoven
Auteur: Freek Lomme ?
Your-Space i.s.m. plakboek Eindhoven 2008
Tekst: Nederlands en Engels
Vormgeving: space3
142 pagina's, geïllustreerd (kleur en z/w), paperback
Prijs: €20,00
Verkrijgbaar in de museumshop

Mede mogelijk gemaakt door

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage