PUBLICATIE DEVIANT PRACTICE 2018-19 - Pdf; 262 p ill

PUBLICATIE DEVIANT PRACTICE 2018-19 Pdf; 262 p ill

01/12/2019
Conservator: Nick Aikens
Gast-conservator: Evelien Scheltinga (assistent curator)
E-publication van de gelijknamige onderzoekbeurs van het Van Abbemuseum voor de periode 2018-2019, waarvoor onderzoekers werden uitgenodigd om op een andere manier naar het museum en zijn archieven te kijken. Publicatie documenteert de negen onderzoeken die dat jaar gedaan zijn.

PUBLICATIE DEVIANT PRACTICE 2018-19 is onderdeel van :