Programma

evenement

Queer Book Club

Lees boeken en kom samen met LGBTQIA/andere queer identiteiten!
17/02/2018
11:30 - 13:30
Queer Book Club

De Queer Book Club is een meet-up voor LGBTQIA en/of andere queer identiteiten om samen te komen en te boeken lezen, hierover te praten en te socializen. (Iedereen is welkom! Ook als je je niet als LGBTQIA of queer identificeert) We zullen iedere derde zaterdag van de maand samenkomen in de Werksalon op de tweede verdieping in het collectiegebouw Van Abbemuseum.  

11:15: Ontvangst in de Werksalon met koffie en thee

11:30 Aanvang Queer Book Club

12:30 Einde Queer Book Club.

12:30 - 13:30 Queer Book Club hang out time / museumbezoek / tijd om te kletsen/

In de Queer Book Club zullen (delen van) boeken en academische teksten aan bod komen, maar er is ook ruimte voor podcasts, video-content en andere mediakanalen, afhankelijk van de suggesties van de deelnemers. We horen graag jullie suggesties voor boeken, teksten of andere content! Op deze manier hopen we om tot een brede selectie te komen die inclusief en niet te academisch is; een goed beginpunt voor discussies. De QBC is een geweldige kans om in aanraking te komen met teksten en genres waarmee we anders misschien niet in aanraking zouden komen. Zelfs als je niet alles hebt gelezen, bekeken of beluisterd ben je van harte welkom bij de Queer Book Club!

De leesgroep wordt niet geleid door een vast persoon, maar Claire O’Brien zal de eerste twee evenementen leiden. Vanaf april zullen de rollen wisselen, dus geef het ons door als je interesse hebt om een Book Club sessie te leiden!

In deze boekenclub zullen boeken uit verschillende genres aan bod komen. Deelnemers kunnen meebeslissen over wat er gelezen zal worden door titels toe te voegen aan deze lijst op Padlet.

The Padlet works as a discussion board for the suggestions and content of the QBC. We will also post in the discussion page here on facebook when reads/content has been collected and selected. Please share your thoughts here or in Padlet in the meantime!

Padlet kan tevens worden gebruikt als discussieplatform voor de QBC. We het zullen het ook via facebook delen wanneer een selectie is gemaakt. Deel je gedachten in de tussentijd op facebook of via Padlet

De Queer Book Club is helemaal gratis en werd geinitieerd door Claire O’Brien, in samenwerking met het Van Abbemuseum. Hier vind je een link met de meetup info. Je vindt het evenement ook op onze facebook pagina.

Homepage