Queering Session #1 - The Fashion Session

banner taken from http://fusion.net/story/195129/genderqueer-fashion-models/
donderdag avond open

Queering Session #1 The Fashion Session

02/02/2017
18:30 - 21:00
Donderdag Avond Open
! De voertaal van dit event is Engels.

Queer: alles wat afwijkt van de standaard en niet in een hokje te stoppen is. In Queering the Collection en met de Qwearing tool kijken we al met een queer oog naar de collectie. In 2017 gaan we de wereld buiten het museum onderzoeken. Onderwerpen als mode, bedrijfscultuur en ouderschap komen aan bod tijdens events op donderdagavonden. Lezingen, performances, films en workshops geven nieuwe inzichten in wat bekende kost lijkt.

Op 2 februari zoomen we in op het onderwerp mode. Menig (fashion)model is tegenwoordig genderqueer. Zelfs de grote merken en online shops stappen af van ultiem vrouwelijke dan wel mannelijke presentatie van kleding. Kwestie van slimme marketing en meegaan op de LGBTQ emancipatiegolf? Of zit er meer achter? En wat zegt dit eigenlijk over ons als samenleving anno 2017? Verschillende sprekers en workshops reiken de puzzelstukjes aan voor jouw eigen beeld.

Sprekers en performers zijn onder andere: 

Voor dit event heb je een regulier museumticket nodig. Op donderdagavond gelden de normale entreeprijzen. Met een stadspas krijg je 50% korting. Studenten hebben gratis entree vanaf 17.00 uur (op vertoon van studentenkaart). 

Mede mogelijk gemaakt door

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage