Radically Mine 2023 - Solidariteit

tentoonstelling

Radically Mine 2023 Solidariteit

19/04/2023 - 04/06/2023
11:00 - 17:00

Dit is de 14e editie van het jaarlijkse Radically Mine project waarbij jongeren (vmbo, havo, vwo, gymnasium, speciaal onderwijs en mbo) in de leeftijd tussen de 15 - 21 jaar zich laten inspireren door de museumcollectie.

Als thema voor 2023 hebben we gekozen voor SOLIDARITEIT. Na een corona periode ervaren te hebben, kiezen wij voor een thema geïnspireerd op solidariteit, dat ook bijdraagt aan saamhorigheid: samen denken, samen delen, samen helen, samen maken maar vooral voor én met elkaar!

TALENTONTWIKKELING MET KUNSTBENDE

Het Van Abbemuseum en Kunstbende Noord-Brabant slaan de handen ineen om de deelnemende jongeren ook na hun deelname aan Radically Mine zich verder te laten ontwikkelen. Kunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent. 10 talentvolle leerlingen ontvangen van het Van Abbemuseum een wildcard. Hiermee krijgen zij direct toegang tot de Kunstbende regiofinale.

Koop tickets

Deelnemende scholen

Gymnasium Bernrode
Rodenborch Collegge
Augustinianum
Carolus Borromeus College
Rythovius College
De Berkenschutse
Sg Weredi
Sint Joriscollege
Strabrecht College
Peellandcollege
Montessori College Eindhoven

Partners

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage