Reverb - Ahmet Ögüt in collaboration with Fino Blendax

Reverb website 01
muziek

Reverb Ahmet Ögüt in collaboration with Fino Blendax

07/03/2015
19:30 - 22:00

De première van een compositie begeleid door videobeelden van kunstenaar Ahmet Ögüt in het Muziekgebouw Frits Philips.

De Première van Reverb, een kunstproject in de vorm van een muzikale compositie in het Muziekgebouw. Kunstenaar Ahmet Ögüt nodigde de Londense band Fino Blendax uit om samen met hem een muzikale reactie te componeren op zijn werk, ideeën en gedachten gebundeld in de tentoonstelling Vooruit! die op 7 maart opent in het Van Abbemuseum. Een mix van psychedelische, retrofuturistische en synth punk muziek gecombineerd met elektrische Saz, begeleid door videoclips gemaakt door Ögüt.

Als je een uitnodiging hebt voor de opening voor Vooruit! op 7 maart is Reverb in het Muziekgebouw onderdeel van het programma. Kom je niet naar de opening, maar ben je wel nieuwsgierig naar hoe het museum en muziekpodium in de stad samenwerken in Reverb? Je bent welkom! De toegang is gratis. Meld je wel aan door een mail te sturen met je naam en adres naar reverb@vanabbemuseum.nl

Mede mogelijk gemaakt door

Partners

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het externe cookies bevat. Wilt u deze (en andere) content alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van externe cookies.

Homepage