Special Guests, Marcel de Buck, 2016

Rondleiding door de tentoonstelling 'Geraakt'

01/12/2016
Onbeperkt van Abbe

Extra rondleiding in verband met tentoonstelling GERAAKT

Een rondleiding langs de kunstwerken van het museum voor blinden en slechtzienden. Deze rondleiding wordt geleidt door een van de kunstenaars van de tentoonstelling Geraakt. Deelnemers kunnen kunstwerken uit de collectie aanraken en deze komen tot leven door onder meer muziek, literatuur en geur.

De rondleiding is gratis. Geleidehonden zijn welkom in het museum. Als er op de dag zelf plek over is, mogen andere geïnteresseerden ook deelnemen.

Reserveren voor donderdag 1 december 19.00 - 21.00 uur

Special Guests programma

Deze rondleiding maakt onderdeel uit van het Special Guests programma van het Van Abbemuseum. Met dit programma willen we het museum toegankelijk maken voor mensen met een visuele en/of auditieve handicap en diegenen die door een mobiele beperking niet naar het museum kunnen komen. Special Guests bestaat uit aanvullende programma’s, rondleidingen en aanpassingen en zorgt voor enorme verrijking van de kunstbeleving voor deze doelgroepen.

Het ervaren van het museum en de kunstwerken met alle zintuigen is niet alleen een meerwaarde voor deze doelgroepen met speciale behoeften, maar levert een bijzondere bijdrage aan de museumbeleving van iedere bezoeker. Het Van Abbemuseum is namelijk voor iedereen die nieuwsgierig is!

Rondleiding door de tentoonstelling 'Geraakt' is onderdeel van: